Test af Optimal kontorstol

optimal optimal

Prissammenligning

Forhandler Lagerstatus Pris incl. levering Gå til forhandler
Anmeldelse af Futura Multifunktionel  På lager  995,-  Til butik

Hos 3R kontor kan du være heldig at finde billige brugte kontorstole, f.eks. Optimal kontorstol.  Til butik

Optimal kontorstol er en billig stol (995kr), men er den god for dig?

Optimal kan være et godt køb for den prisbevidste bruger, der kan nøjes med en basic stol. Der er begrænsede tilkøbs- og indstillingsmuligheder, men kan som udgangspunkt være udmærket for den enkelte.
Komforten er ikke blandt de bedste vi har testet, men sædet er behageligt at sidde på, og stolen har som udgangspunkt en udmærket støtte i lænden. Dog er skummet i sædet ikke optimalt. Hvis du vejer over 100 kg vil vi anbefale en anden stol. Lændestøtten kan desværre ikke justeres, men det er der ingen i denne prisklasse der kan. Stolen virker ellers solid, og kvaliteten er i forhold til prisen udmærket.

Rygstøtten er udmærket, men vi savner lidt bedre lændestøtte – specielt hvis stolen skal bruges mange timer dagligt. Ellers kan støtten suppleres med en lændepude.

Indstillingsmuligheder:

  • Højde
  • Ryglæn: tiltfunktion

Materialer:

  • Sæde: åndbart membranstof i 3 farver (sort, blå, grå)
  • Ryglæn: Net samt eco-læder (allergivenligt kunstlæder)
  • Stålbase i krom

Stolen har som udgangspunkt en udmærket støtte i lænden, men denne kan ikke justeres, hvilket ingen i denne prisklasse kan. Har du tidligere haft gentagne rygproblemer, så overvej en anden stol. Stolen virker ellers solid, og kvaliteten er i forhold til prisen udmærket.

Komfort

Vi prøvede stolen i 2 uger, og syntes egentlig den fungerede fint til os. Vi var tilfredse. Det skal dog siges, at der ikke er nær så mange indstillingsmuligheder, som der havde været, hvis du havde gået lidt højere op i pris. Dermed skal man være opmærksom på de små detaljer, som at lændestøtten f.eks. ikke kan justeres. Desuden kan vi ikke anbefale stolen, hvis man vejer over 100 kg.

Justeringsmuligheder

Stolen kan justeres i højden. Stolen har endvidere tiltfunktion i ryglænet.

Brugervenlighed

I vores testperiode oplevede vi ingen problemer i forhold til brugervenligheden. Selvfølgelig har stole heller ikke nær så mange funktioner som nogle af de andre ergonomiske kontostole, hvilket gør det lettere at have en brugervenlig stol.

Design

Prisen taget i betragtning synes vi egentlig, at stolen er ret lækker og enkel i sit snit. Vi synes ikke, at stolen “larmer” i landskabet, og vi kunne snildt forestille os at have stolen stående på hjemmekontoret.

Score:

Komfort: 3 stole

Justeringsmuligheder: 2 stole

Brugervenlighed: 4 stole

Design: 3 stole

Konklusion:

Kontorstolen Optimal opnår 3 stole. Det er en billig stol, som kan være en udmærket løsning til fx den studerende eller den prisbevidste bruger, der ikke skal sidde en hel arbejdsdag. Kvalitet og komfort er i forhold til andre stole på markedet i denne prisklasse meget konkurrencedygtig. Har du brug for en billig kontorstol uden store krav til justeringsmulighed til lændestøtte, så kan Optimal være et godt køb for dig. Er du mod forventning ikke tilfreds med Optimal, så medfølger der 14 dages prøvetid/fuld returret ved køb på istol.

KØB HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *