Test af Steelcase Gesture

Steelcase Gesture Steelcase Gesture

Kontorstolen fra Steelcase er en dyr og moderne stol – er den pengene værd?

Steelcase Gesture er en ergonomisk kontorstol, hvor der er tænkt på behovene på nutidens arbejdsplads. Det betyder mere fleksibilitet i nogle indstillinger bl.a. armlæn der kan dreje langt ind mod kroppen, så den fx støtter bedre når mobil- eller tabletten er i hånden. Ryglænet er designet så det tilpasser støtten i lænden efter den vægt du presser ind i rygsædet. Der er gode indstillings- samt tilkøbsmuligheder (hårde/bløde hjul, justerbar lumbal støtte, sædehøjde, designet ift materiale af bagsiden af ryglænet) og materialerne virker solide.
Stolen har en behagelig og tilpas polstring og numsen har ikke lyst til at rejse sig efter vi først har sat os. Betjeningsknapperne til indstilling fungerer som de skal og er nemme at komme til.

Der ydes 12 års garanti på denne kontorstol.

På producentens hjemmeside kan du læse mere om Steelcase Gesture: https://www.steelcase.com/products/office-chairs/gesture/

 

Score:

Komfort: 5 stole

Justeringsmuligheder: 5 stole

Brugervenlighed: 5 stole

Design: 5 stole

 

Konklusion:

Steelcase Gesture får topkarakter. Den støtter godt, har gode fleksible armlæn, er nem at justere og vi kan godt lide designet. Det er en dyr stol men kvalitet og komfort kan retfærdigøre dette. Vores præferencemodel er stadig Herman Miller Aeron, men kan du bedre lide designet af Steelcase Gesture så er den et godt køb. Ellers overvej i stedet Herman Miller Aeron.

 

 

Link til andre tests: http://thewirecutter.com/reviews/best-office-chair/

Link til producentens hjemmeside: http://store.steelcase.com/seating/office-chairs/gesture

Billigste pris for brugt model incl. moms og forsendelse: 6709 kr.

Køb her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *