Test af Earl kontorstol

Læs test af Earl kontorstol på dengodestol.dk. Er den et godt køb?Kontorstol fra Earl. Læs om den er et godt køb på dengodestol.dk

 

 

Kontorstolen fra Earl er en billig kontorstol – er den et godt køb?

Earl skrivebordsstolen er ikke et mærke jeg tidligere har hørt om, og forventningerne til den er derfor ikke store. Ved første blik kunne denne stol godt se ud til at være i en dyrere prisklasse. Kvaliteten virker god og læderet ser fint ud. Det kan godt fornemmes, at det er kunstlæder, men af en kvalitet der virker slidstærkt, og stolen er flot betrukket.

Komfort

Komforten er afhængig af flere parametre. Sædet har en udmærket polstring, men dog synes jeg ikke den er helt på niveau med de bedste. Det er muligt at tilte sædet op og ned, hvilket giver gode ergonomiske muligheder. Stolen er overraskende god at sidde på. Ryggen støttes godt men stolen har dog ikke mulighed for indstilling til individuel tilpasning af støtten efter størrelsen på ens lændesvaj/lordose. Her kan en støttende pude bruges i stedet, hvis det er nødvendigt. Ryglænet føles behageligt for ryggen, og har en tilpas polstret udformning.

Indstillingsmuligheder

Indstillingsmulighederne er begrænset. Der er et håndtag til gasliften for at få kontorstolens sæde op og ned i højde, samt et håndtag til at justere sædets tilt. I praksis fungerer disse funktioner godt, og de sidder placeret, så de er nemt tilgængelige.

Brugervenlighed

Brugervenligheden er god. Håndtagene sidder placeret, så de er nemme at komme til, og de virker som de er tiltænkt. Manualen er simpel og brugervenlig.

Design

Earl kontorstol er lavet i et enkelt og stilfuldt design, der vil passe til forskellige kontormiljøer eller ind på det private værelse. Materialerne er flotte uden, at de virker eksklusive, men er godkendte prisen taget i betragtning. Stolens design tyder ved første øjekast ikke på at være en billig kontorstol, til trods for at den prismæssigt ligger i den billige ende.

 

Score: (Earl kontorstol)

Komfort: 4 stole

Justeringsmuligheder: 4 stole

Brugervenlighed: 4 stole

Design: 4 stole

 

Konklusion

Earl er en udmærket kontorstol og bestemt et godt køb til prisen. Komforten er, i betragtning af pris og indstillingsmuligheder, overraskende god og ligeledes er kvaliteten godkendt. Flere indstillingsmuligheder kunne ønskes, men så bliver prisen også derefter. En god stol til den studerende eller prisbevidste bruger, som vi tildeler 4 ud af 5 mulige stole.

Earl kontorstol forhandles hos wupti.com, hvorfra vores levering foregik gnidningsfrit.

Køb her

 

Specifikationer: Earl kontorstol

Armlæn:             justerbar op/ned og ind/ud

Ryglæn:              justerbar tilt tilbage med trinlås

Lændestøtte:     justerbar støtte til at udligne/forøge lændesvej samt lændehøjderegulering

Sæde:                  tilt tilbage/frem

Sædebredde:     49cm

Sædedybde:       68cm

Materialer:         krom og læderlook

Hjul:                    sorte hjul i hård plast

Højde:                 regulering 48,5 til 58,5 cm

Garanti:              2 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *