Om os

Holdet bag den DenGodeStol består af 2 ildsjæle. De har hver sin indgangsvinkel til det at sidde ordentligt og på en ergonomisk sund måde, hvad enten det er i fritiden eller på jobbet.

Andreas. Jeg har altid dyrket meget sport. Fordi jeg har et stillesiddende job, er det vigtigt for mig at tage mest mulig hensyn til min krop. Jeg har tidligere døjet meget med smerter i ryggen. Da jeg på min arbejdsplads fik redskaber, blandt andet en træningsbold at sidde på, en god stol, og et hæve-/sænkebord, hjalp det endelig på mine smerter.

Mikkel. Til dagligt dyrker jeg motion i form af løb og cykling. Tidligere har jeg spillet fodbold og dyrket triathlon. Jeg har siden jeg blev uddannet som fysioterapeut i 2010 opbygget en bred erfaring som fysioterapeut. Heriblandt arbejde som forskningsfysioterapeut, på et sygehus samt flere forskellige private klinikker med forskellige patientgrupper.

I flere år har jeg specialiseret mig med nakke, ryg og skulderproblematikker. Her har jeg set mange patienter, der har holdnings- og arbejdsrelaterede smerter. Disse smerter skyldes uhensigtsmæssige stole samt borde og forkerte indstillinger. Ergonomisk rådgivning er i disse tilfælde en vigtig del af behandlingen.

Jeg holder mig løbende opdateret på den nyeste forskning for at sikre optimal vejledning og behandling af mine kunder. Jeg mener, at en helhedsorienteret og holistisk tilgang til klienter, er vigtigt for at sikre de bedste betingelser for en god behandling og forebyggelse af smerteproblematikker.

Opgaver vil altid blive udført i tæt samarbejde med virksomheden, de ansatte og under vilkår der tilgodeser den enkelte.

Vi har på dengodestol fået et samarbejde med nogle af leverandørerne til de stole, som vi har testet, hvor vi får en lille provision fra leverandøren ved et eventuelt salg. Dette har ikke indflydelse på vores holdning og i sidste ende vores vurdering til de kontorstole og redskaber, som vi har testet.

DenGodeStol har base i Aalborg og København, men kan udføre opgaver over hele landet.