Test af Xcko gamerstol

 

Xcko har virkelig lavet en gamechanger med denne iøjefaldende gamerstol. Vi har prøvet stolen og vil nu give vores bud på om den bør stå foran din computer eller på dit kontor.

 

Komfort

Denne gamerstol fra Xcko har ekstra tykt sæde for at gøre siddeoplevelsen ekstra blød og behagelig. I praksis virker det også rigtig fint og man synker tilpas ned i sædet og får lyst til at blive siddende. Ryglænet er buet i lænden for at give god ergonomisk støtte. Desværre kan denne lændestøtte ikke justeres, men den vil passe godt til de fleste.

 

Justeringsmuligheder

Justeringsmulighederne er meget standard i forhold til de fleste andre gamerstole i prisklassen. Armlænet kan klappes op og ryglænet kan justeres i flere trin, der er med til at give en dynamisk gamerstol.

 

Design

En gamerstol med et anderledes flot udseende, som minder om sædet i en racerbil. Personligt synes jeg rigtig godt om designet og den vil passe ind i de fleste gameres hjem.

 

Score

Komfort:              5 stole

Justeringsmuligheder:   4 stole

Brugervenlighed: 5 stole

Design: 5 stole.

 

 

Konklusion

Xcko gamerstol tildeler vi 4 stole for dens overordnede gode egenskaber. Kvaliteten af valgte materialer er høj og siddekomforten er i top. Vi kan anbefale denne stol til alle gamere. Køb den Se Xcko gamerstolen her