Test af designer kontorstol, Milano Gap

Milano Kontorstol

Milano kontorstol har på papiret alt det man må forvente af en ergonomisk kontorstol, men er den nu også så god i virkeligheden? Vi har testen den og giver nedenfor vores anmeldelse og en samlet bedømmelse.

Kontorstolen fra Milano Gap er ikke blandt de dyreste men en af de bedste – er den et godt køb?

Vi har pakket denne kontorstol ud af kassen og samlet den. Første indtryk er godt og stolen er i en virkelig god kvalitet og design. Materialerne virker robuste og komforten ser god ud. Der er mange indstillingsmuligheder, og vi vil begynde at kigge nærmere på kontorstolen.

Komfort

Allerede efter at have siddet i 10 minutter var vi overbeviste om at denne stol havde en god komfort. Ikke helt i toppen blandt de dyreste, men heller ikke langt derfra. Dankontorstole yder med god grund Garanteret siddekomfort (tilfredshedsgaranti) på denne lækre kontorstol.

Justeringsmuligheder

Som nævnt i indledningen har denne stol mange indstillingsmuligheder. Hvis stolen skal bruges af en høj person er det muligt at få en ekstra høj gaslift (52-64 cm) helt gratis. Der er gyngefunktion som kan justeres  efter vægt. En hældningsvinkel der kan justeres og låses i 5 positioner. Stropper der kan give en ekstra god ergonomisk siddekomfort for lænden.

Design

Designet er lækkert og tidsløst. Dog vil nogle nok være mere til en mere simpel glat overflade. Dem vi har spurgt har dog alle synes, at den ville passe godt ind i et moderne kontormiljø.

Score

Komfort:              5 stole

Justeringsmuligheder:   4 stole

Brugervenlighed: 5 stole

Design: 5 stole.

Konklusion

Milano kontorstol får i alt 4 stole. Vi synes godt om komforten og havde i hele testperioden kun opnået et positivt indtryk af stolen. Køb Milano kontorstolen her