Test af kontorstol, Ergo Tech 300

 

 

 

 

Prissammenligning

Forhandler Lagerstatus Pris incl. levering Gå til forhandler
dankontorstole.dk  På lager  4.195.-  Til butik

 

Kontorstolen fra Ergo Tech er i middelprissat – et godt køb?

Vi har endnu en gang testet en kontorstol. Denne gang har vi testet en absolut high-end kontorstol. Stolen er dog ikke i den høje ende hvad angår prisen, men derimod på komfort og kvalitet. Stolen hedder ERGO-TECH 100 og anvendes allerede hos mange offentlige institutioner og flere virksomheder. Stolen har et utal af indstillingsmuligheder og skulle være god for folk der dagligt skal tilbringe mange timer i stolen.

Komfort

Vi testede stolen i en uge og var ekstremt tilfredse med resultatet. Personligt kan den ene af os, også bedst lide stole med en høj ryg, så det taler også lidt for det. Denne stol er beregnet til mange siddende kilo. Modsat en del af de andre stole vi har anmeldt, kan vi faktisk godt anbefale stolen, hvis man vejer på den gode side af de 100 kilo. Stolen har et godt sæde og ryglæn, der er meget behageligt at anvende i praksis.
 

Justeringsmuligheder

Der følger mange indstillingsmuligheder med denne stol.
Indstillingsmuligheder:
  • Højde
  • Ryglæn: tiltfunktion
  • Armlæn: i 6 positioner
  • Nakkestøtte: i 4 positioner
  • Der kan tilkøbes ekstra høj gaslift
Materialerne er lavet i ekstremt slidstærkt materiale: (100.000 på Martindale skalaen)
Ergo tech har mange funktioner, den formår dog stadig at være brugervenlig. Stolen har f.eks. en fin nakkestøtte der kan justeres i 4 positioner, armlæn der kan justeres i 6 positioner, og hjul med sikkerhedslås.

Brugervenlighed

Som nævnt ovenfor oplevede ikke nogle udfordringer med brugervenligheden. Modsat nogle mere simple kontorstole, skulle man lige vænne sig til justeringsmulighederne. Dette kom vi dog hurtigt efter, og stolen fungerede derfor rigtig fint for os.

Design

Design er som bekendt en smagssag, og her var vi lidt splittede. Jeg kunne personligt ikke så godt lide nakkestøtten, hvorimod Mikkel var mere vild med denne stol og designet.
 

Score:

Komfort:stole 
Justeringsmuligheder: 4 stole 
Brugervenlighed: 4 stole 
Design: 3 stole

Konklusion:

Overordnet set er vi ganske begejstrede for denne kontorstol, hvilket vores score på samlet 4 stole også afspejler. Ydermere ved vi fra leverandøren, at stolen har opnået stor popularitet ved de forskellige arbejdspladser som har købt stolen. Vi mener derfor at stolen er et godt køb. Stolen har endvidere optimal garanteret siddekomfort og tilfredsgaranti. Stolen koster 4195 kr. og kommer med 10 års garanti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *